Kereső optimalizálás

Cimkék:

Kereső optimalizálás

Mint bizonyára Ön is tudja, egy weboldalt nem elég csak felépíteni és karbantartani, ahhoz, hogy potencionális vásárlókat, vagy látogatókat szerezzünk magunknak, elengedhetetlenül szükséges, hogy ránk is találjanak a világháló egyre szövevényesebb és átláthatatlanabb halmazából. Amennyiben ezzel nem foglalkozunk, mi is csak egy leszünk azokból a cégekből, szolgáltatókból akikre csak ismeretség útján, név alapján talál rá az érdeklődő.

Ezért van szükség a megfelelő Weboldal Optimalizálásra. De mit is takar ez a szó valójában?

A célunk, hogy minél szélesebb körben megismertessük tevékenységünket a nagyvilág számára. Példának okán ha bútorokat gyártunk és valaki asztalost keres, ott legyünk az első találati oldalon! A legtöbb ember manapság már nem újságokban és szórólapokban keresi a számára szükséges terméket, vagy szolgáltatást, hanem számítógépéről, okos telefonjáról közvetlen az internet segítségével gyűjti be az információt. Első számú célunk tehát, hogy az internetes keresőkben (Google, Bing, Ask…) az elsők között szerepeljünk a találati listákon. Ezt elérhetjük fizetős hirdetéssel is, de a legjobb, ha megfelelő anyagi és energia befektetéssel szép lassan magunktól foglaljuk el a pozíciót, annak reményében, hogy a későbbiek során már nem kell túl nagy áldozatot hoznunk ahhoz (a karbantartáson kívül), hogy ott is maradjunk.

Miből is áll az optimalizálás?

Tulajdonképpen egy gyűjtőnév, ami több fontos feladatot foglal magában, mint például:

  • Belső link struktúra kiépítése
  • Külső backlinkek kiépítése, folyamatos bővítése
  • Kulcsszavak meghatározása és megfelelő szerepeltetése honlapunkon
  • Reklámkampányok kezelése
  • Banner és link csere programok kezelése
  • Weboldal szövegezésének optimalizálása
  • Weboldal elemeinek optimalizálása

Mindezen feladatokban szeretnénk Önöknek minél hathatósabb segítséget biztosítani.

Amennyiben tanácsot szeretne kérni saját honlapjával kapcsolatban, kérjük keressen bennünket a 06-30-60-20001-es telefonszámon, vagy e-mailben: info@hardverdoki.hu

Copyright © 2019 Hardverdoki Weboldal készítés, fejlesztés.
Tel: 06-30-60-20001, e-mail: info@hardverdoki.hu